sexualupplysare och bokälskare

en liten påminnelse

Publicerad 2014-02-12 07:16:02 i hbtqi, åsikter,

såhär i OS-tider, 
 
och vet ni vad det bästa är? En behöver ju inte själv vara htqi-person för att stötta en sådan mänsklig rättighet som rätten att bestämma över sin egen kropp och vem en blir kär i eller kåt på. Utan det handlar ju snarare om att en har vett i skallen och hjärtat på rätt ställe. Alla har rätt att älska vem/vilka en vill. 
 
För jag har väldigt svårt för att en inte vill eller kan kämpa för en viss sak för att en själv inte inkluderas inom den gruppen eller identifierar sig med det. Och visst kan det finnas en fördel ibland med en igenkänningsfaktor. Men det kan ju inte gå igenom allt. Skulle alla resonera så kommer vi inte komma någonstans utan istället kämpa mot varandra. Det är genom att gå ihop och kämpa för samma saker som förändringar kommer att ske. 
 
 
ps. och en av mina stora drömmar är att någon en vacker dag ringer och säger att jag ska få trycka en egen tröja, som gärna ska säljas för att samla in pengar till hbtqi-kids eller liknande. Och att jag skulle få ta med en kompis som också får trycka en tröja. Jag och denna där skulle trycka så jäkla bra tröjor. 

Kommentarer

Postat av: Fridah

Publicerad 2014-02-19 09:36:42

ÅH det skulle vi verkligen! Typ som den här! http://www.faggotapparel.com/product/niotillfem-design-pinkunisex

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela