sexualupplysare och bokälskare

fortbildningsdag för sexologer

Publicerad 2014-02-10 20:21:45 i Sex osv.,

I höstas blev jag antagen till Svensk förening för Sexologi - en fantastisk grupp där sexologer utbyter erfaranheter, kunskap och vidareutbildar sig. För mig var detta en av de häftigaste och viktigaste sakerna som skett i min karriär hitills. Även om jag själv inte kallar mig för sexolog än, så är ju det främsta målet. Att en dag få arbeta på heltid som sexolog. Dessutom vet jag att vägen dit kommer vara fullproppad med kunskap, utbildningar, föreläsningar, fantastiska böcker och intressant forskning. Att själv få föreläsa, utbilda och skriva är magiska aktiviteter som jag brinner för. 
 
På fredag är det dags för min första träff med föreningen! Dom har en fortbildningsdag som jag anmälde mig till på studs. Vi kommer bland annat ha föreläsningar om: arbetsterapi och sexualitet, kärlek och sexologi under 100 år, sexmissbruk eller vad man kan säga, en sexig pedagogik - att undervisa i sexologi i högre utbildning och som avslutning Så blir du sexolog!
 
Jag är så exalterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sexologer från hela landet kommer att befinna sig i en och samma lokal - och jag är en del i gruppen! Som jag ska mingla, nätverka, knyta kontakter, suga åt mig av kunskap och proppa huvudet fullt med ny information. Jisses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela