sexualupplysare och bokälskare

mööööte

Publicerad 2014-02-05 13:59:00 i feminism, genus osv., min vardag,

 
Träffade denna donna i fredags och smidde planer på löpande band. Och som jag njöt! Det finns något magiskt med att hänga med intelligenta vänner som sprudlar av pepp, kunskap och bra stämning - men att dessutom planera kommande uppdrag, äventyr och pepp?! Det finns inga gränser för vad vi kan åstadkomma. 
 
Och jag känner att en ny era är på g. Tiden då vi faktiskt kammar till oss och samarbetar. Åstadkommer skillnader och påverkar. Ibland vill jag bara gasta om att vi måste ta systerskapet på allvar och se hur samhället egentligen ser ut - och ändra det. Det tror jag vi kommer få se mer av under kommande året. Men åter till mig och Fridah, att ha äran att få göra planer och spika projekt med denna pärla, det kan bara sluta i succé! Dessutom kommer vi kicka igång det vi har på g inom en snar framtid. Och jag är så jävla pepp!

Kommentarer

Postat av: Fridah

Publicerad 2014-02-06 10:20:53

IIIH! POWER POWER POWER! Jag är, som man ser på bilden, den mest peppade och lyckliga människan som någonsin gått i ett par skor.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela