ny onsdag - nytt uppdrag

Här sitter jag med en präktig fallossymbol i lent trä. Kan vara en av de bästa uppfinningarna som skapats. En penis i trä = tränis. Dessa används i undervisande syfte när vi är ute med COL om somrarna, i klassrummen för högstadie/gymnasiekids - samt för det uppdrag jag ska ut på i dag. 
- den är så simpelt gjord, skapar lite fniss ibland - men det blir enkelt att demonstrera hur en kan ta på en kondom. Finns det tid över så får även kids testa och jag gillar det upplägget. För även om en kanske aldrig kommer ta på en kondom, har gjort det i tre år eller ska testa redan om en vecka: det är alltid vettigt att ha kunskapen om det. En ska vara förberedd, ha sett och känt på en kondom. Testat att ta på och veta hur kondomer fungerar. Det är en mänsklig rättighet att känna till hur kroppen fungerar, hur en skyddar sig mot oönskad graviditet och könssjukdomar. Samt avgöra om och när en vill skaffa barn. Och ligga hur mycket eller lite en vill. 
 
 
 
Jag ska kampanja för RFSU på en skola ute i Nacka. Vi kommer att mingla, prata kondomkunskap, säkrare sex, fittfakta och kukkunskap. En kommer kunna måla naglarna i regnbågsfärger och ställa alla tusen frågor som susar runt i huvudet. Kommer bli magiskt.