sexualupplysare och bokälskare

utbildningsdag ett!

Publicerad 2014-02-19 07:19:22 i Sex osv.,

Någonstans under all trötthet, hosta, slem och sömnbrist finns det pepp och nervositet. I dag är det dags för första utbildningsdagen av tre och jag ska snart ila iväg till Hallonbergen. Det är FLT-utbildningen som kickar igång på riktigt nu. Och det är fint, peppigt och jäkligt kul att få vara med från början. Vara en del av den gigantiska snöboll som förhoppningsvis kommer rulla på ett bra tag. 
- FLT står för fritidsledaretrainee, så vi från RFSU ska utbilda ett gäng fritidsledare som i sin tur kommer utbilda och snacka med sina kids. Magiskt upplägg. 
 
Det är alltid lika pirrigt och häftigt att möta en ny grupp en ska utbilda. Kommer dom snacka i mun på varandra? Vara nervösa? Fnissiga? Uttråkade? Hävda sina åsikter eller anteckna frenetiskt? Förhoppningsvis lite av allt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela