sexualupplysare och bokälskare

FLT - igång

Publicerad 2014-01-28 14:15:44 i Sex osv.,

Det blev ingen intervju med MSN Lifestyle igår, eftersom jag lyckats glömma bort ett möte med RFSU Stockholm som tog tre timmar. I vintras gick jag en utbildning där jag blev fritidsledartränare - och nu har vi kickat igång projektet på allvar. 
 
Upplägget: vi är två från sthlm + en från ledningen som ska utbilda en grupp fritidsledare i sex, kärlek, normkritik, genus, säkrare sex, mens, kondomer, trans, känslor, prata om sex, kroppen och allt annat som kan röra kids. - Som i sin tur utbildar/snackar med sina kids. Och som i sin tur kommer ta kunskapen med sig ut i livet. Osv. 
- detta sker även runt om i Sverige i bla Västerås, Skåne, Umeå, Gotland, Uppsala. 
 
Magiskt eller hur? Så under tre heldagar kommer jag vara med och utbilda för att sen hälsa på dessa fritidsgårdar under april/maj. Detta kommer jag alltså ha som ett projekt under våren och det är så jävla mäktigt att vara en del av något precis när det kickar igång. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela