sexualupplysare och bokälskare

kvalitetstid

Publicerad 2014-01-09 23:35:12 i kärlek,

Ibland förstår jag inte hur folk får ihop det? Dels har jag inte haft förhållande på många år - så det är nytt, fräscht och massa saker att lära om på nytt. Men nu när jag börjar komma in i det och förstå att detta inte är en fas eller en sommarförälskelse - utan att detta är något som är byggt för att hålla. Hur får folk ihop det? 

För jag tänker på när jobb, plugg, träning, familj, husdjur och hobby ska bakas in i livsschemat - när får en in tid med sin kärlek? 

Jag vet inte om jag är den minst romantiska på jorden, men jag skriver hellre in i kalendern att vi ska äta middag, dejta eller hänga: för att på så sätt hitta tid i vardagen när en bara ägnar sig åt varandra <3 än att hamna i en vardag där en inte får tid för varandra. Kära kp - hur gör alla andra?


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela