leta där du bor

Till tonerna av GES första och bästa skiva packar vi upp och fixar vårt hem. Jag har bott så herrans många år i denna lägenhet, utan att på riktigt känna mig hemma. Första tiden var det mest spännande och häftigt att ha ett eget hem, som övergick i tragedi för att sen landa i fantastiskt kaos när Sanna bodde här. Därefter har kombos och ligg minglat in och ut genom åren. Jag har mest sett lägenheten som en avlastningsplats, inget ställe där jag finner ro. Tills jag började tvinga mig att vara hemma, kolla film, ha tråkigt och bara känna att det är mitt. 
 
Och den känslan har blivit en permanent känsla. Jag blir inte längre stressad av att vara ensam hemma, jag vill inte bort på nya äventyr så fort jag packat ur väskan och jag känner inget obehag av att vara hemma. Mina egna saker börjar blandas samman med arvegods och numera även E´s saker. Idag köpte vi vårt första stora köp på ikea, och vi bygger om hemmet tillsammans. <3
 
Jag ska få en hel väg med bokhyllor!! Och utöver det ska fyra nya tavlor upp på väggarna. Och gardiner. Jisses, pappa skulle varit stolt. Dels över att jag lyssnar på skivan han lärde mig älska. Men också för att jag träffat någon som gillar att pyssla i hemmet, har tålamod och faktiskt kan hantera verktyg. Hon är ett kap! 
 


 
att bygga ett hem sambos
0 kommentarer