att festa med en partner

 
Jag vet inte om det är för att jag inte gjort detta sen gymnasiet när jag var tillsammans med en som gick i samma klass och även hängde i samma gäng som jag - men brukar en festa med sin partner? Jag är helt grön på detta område och vet inte riktigt hur en gör. 
 
Är det för att folk tänker att de kommer i "skön" stämning efter några glas vin? Eller för att bli uppraggad av andra på dansgolvet och sen gå hem i samlad trupp alternativt ligga hektiskt pga att andra vill ha ens partner? Eller för att en hänger i samma gäng? 
- jag vet bara att jag skulle bli jäkligt störd om någon raggade på min tjej + att jag alltid är snäppet mer aggressiv på krogen då alla kukbärare tenderar att tro att dom får göra vad fan dom vill med ens kropp. Och själva kulturen på krogen tenderar ofta att mer likna ett zoo än en plats för vuxna att socialisera sig och hänga. 
 
 
Alkohol har ju den effekten på många - att ens värsta sidor väcks och kommer till ytan. Samtidigt som det kan vara jäkligt hett och mysigt att hångla loss på ett smockfullt dansgolv på Berns. Rent allmänt när det gäller alkohol har jag så många olika åsikter och ämnen jag vill blanda in - för det är ett ämne som väcker så mycket känslor på såväl individnivå som samhällsnivå. Oavsett om en dricker eller inte - så blir en påverkad. Så samtidigt som jag kan älska nätter som tillbringas på svettiga dansgolv tillsammans med mina vänner, vet jag inte om jag vill att min partner ska få se min värsta sida när jag rasar över att män kladdar och tar för sig av kvinnors kroppar. 
 
Så jag tänker spontant att det kanske krävs att vi befinner oss på en hbtq-klubb för att jag ska kunna slappna av på ett sätt och kunna njuta av att hänga på ett ytterligare sätt med min tjej? Samtidigt som jag skulle himla med ögonen åt att alla skulle ragga på henne... Fast med tanke på att jag befinner mig i ute denna situation ca 1 gång i månaden är det inget direkt alarmerande i mitt liv. Men hur gör andra par? Festar en med sina vänner eller med en partner? Kära Bullen.
 
#blogg100, dag 21