sexualupplysare och bokälskare

en nackdel med menskoppen

Publicerad 2014-05-10 08:58:57 i åsikter,

Nog för att jag älskar att hylla saker, men det blir alltid snäppet mer trovärdigt om en kan peka på något som inte är helt hundra. 

Och menskoppen, den uppfinningen har jag väl hyllat varje månad sen jag skaffade den? Men, igår insåg jag en nackdel med den. Är jag kissnödig, så blir jag fruktansvärt kissnödig. Jag vet inte hur slidan är konstruerad på mig, men tydligen på det vis att menskoppen ligger och trycker direkt mot urinblåsan. 
- någon annan som känner igen sig? Var det så med tampong också? Minns inte det. 

Så förutom att det känns som att urinblåsan är lika stor som en fingerborg - så är det världens bästa uppfinning. Som är snäll mot slemhinnorna i slidan, samlar upp allt blod och flytningar - men utan att torka ut, som är vettig ur miljöperspektiv, ekonomiskt fördelaktig då det är en engångssumma och inte känns ett dugg när den är på plats. Som min fitta och kropp har jublat över detta tillskott i mitt liv. 

Avslutningsvis: mangabild på mens. Gillar att den är androgyn. 

#blogg100, dag 65

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela