sexualupplysare och bokälskare

skål!

Publicerad 2014-05-06 08:08:47 i plugg,

 
Vill ha en kaffemugg lika stor som mitt huvud. I går natt skrev jag tills jag nickade till mot datorn... Och om fyra timmar är det dags för ännu en deadline. Det jag sysslat med sen sist? Strukturera om hela uppsatsen, lägga alla delar under rätt kategori och sakta men säkert bygga upp en uppsats. Det finns så jävla mycket jag vill få med om hatbrott mot transpersoner! För det är så viktigt och bra som mina intervjupersoner delar med sig av. Skulle kunna forska om detta. <3
 
Det som ska hinnas göra innan deadline är att kontrollera de delar som är klara och strukturera upp vad som ska göras på resterande delar. Enbart. 
 
Och mitt självförtroende. Jag kan sätta en lämplig rubrik och känna att jobbet är klart för resten av dagen! För att i nästa sekund inte veta vad jag gör. Men trots känslor och självförtroende likt en trasig bergochdalbana, så kommer det lösa sig. Och sen jävlar blir det fest. Och sömn. Och resor. 
 
#blogg100, dag 62

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela