pass nummer två

Jag har hållt mitt andra pass i sex och samlevnad lättare svenska. Det är sådan lyx att träffa en och samma grupp flera gånger om. Så nu kunde vi gå tillbaka till förra passet, dra paralleller till förra gången och prata om vad vi ska prata om kommande gånger - och det är inte stressigt!
 
Eleverna kan ställa tusen frågor, och en har tid att svara på alla! Om någon undrar över ett ord, kan vi diskutera det om och om igen tills alla hänger med och förstår. Oavsett vilken grupp jag möter så är det självklart så att det sitter folk som inte hänger med. Som inte vågar fråga, inte vill verka dumma eller inte fattar efter två förklaringer - så är det i alla grupper jag träffar oavsett ålder. Det är ju därför jag verkligen älskar följdrfrågor! Men under dessa tillfällen får vi hur mycket tid som helst (känns det som) och en kan prata på om varje ämne och ord länge. 
 
I dag hade vi ordmingel, introduktion till lustanatomi, pratade om lämpliga ord för könsorganen, fittfakta, kukkunskap, intro till reproduktion och ett pass med anonyma frågor från gruppen. Så himla roligt pass och jag längtar redan till nästa vecka! 


 
rfsu sex på lättare svenska
0 kommentarer