sexualupplysare och bokälskare

sista rycket!

Publicerad 2014-10-08 20:56:29 i plugg,

Hur värmer ni upp inför ett monsterpass? Vi har börjat kvällen med hämtmat från Babas, som serverar Stockholms bästa burgare och som ligger lägligt nog i Rågsved. Utöver det har vi dukat upp med en stor kanna te, choklad och nötter. Här ska pluggas tills allt är klart! Och eftersom månen är full kommer en ändå inte kunna få någon bra sömn... 
 
Det bästa med att ha en trogen pluggkompis: för hundra år sen pluggade vi samma sak, kunde hjälpa varandra med samma uppgifter, äta tre snickers på en kvart och sockerhöga påbörja och avsluta en uppgift på en timme. Nu sitter vi istället och öser på inom varsitt ämne. Det som hänger kvar är väl sockret och peppen över att plugga och lära sig. Plus att fira på hundra vis när en tenta/kurs är avslutad. - förstår inte folk som inte firar. Jag vill fira minsta lilla steg framåt! Och som jag ska fira detta när jag är klar, jisses säger jag bara. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela