sexualupplysare och bokälskare

gone girl

Publicerad 2014-09-12 13:50:44 i böcker,

 
Just nu läser jag Gone Girl av Gillian Flynn, är ca 226 sidor in i boken och jag väntar fortfarande på vändningen. Alla som har läst boken har knappt kunna få nog av att babbla på om hur himla bra den är. Att jag kommer storkna, skrika och dö av hur häftig boken är! Och ja, boken är jättebra. Språket är flytande och en dras med i kapitel efter kapitel. Jag bara inväntar vändningen som ska få mig att skrika. För just nu är den mest sorglig och en fattar att dom inte alls var så jävla lyckliga som alla trodde...
 
 
Jag har mest samma känsla som när jag läste första boken om Fifty. Hundra sidor in och dom hade fortfarande inte knullat? 226 sidor in i en deckare och fattar fortfarande inte riktigt vad som är grejen? Men jag antar att det när som helst kommer hända. Eller så är det kanske jag som läser för fort och har missat själva huvudhändelsen. Eller så kanske boken inte är så bra som alla säger. Mvh den enda som hatar Övermäktigt förfarande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela