sexualupplysare och bokälskare

vecka femton

Publicerad 2015-04-06 18:29:29 i min vardag,

På något sätt måste ju livet fortsätta ändå, även om jag mest av allt skulle vilja trycka på paus i några dagar. Den här påsken kommer jag minnas som tung, ångestfylld och ett extraknäck som måste göras. Det är ungefär det jag har gjort. Och tänkt på Marie <3 Men kommande vecka kommer att bestå ungefär av det här:
 
 
Måndag: Prata med Sanna  och Ellen<3! och möta upp min donna som äntligen kommer hem efter en evighet i Karlstad.
 
Tisdag: Mööööte! Och sen ska jag en vända till Västerås och hålla en workshop i normkritik och säkrare sex för deras RFSL Ungdomsstyrelse. 
 
Onsdag: Planka in på ett seminarium på högre nivå med tema: "Mot lagen eller mot naturen - reflektioner om ett bortglömt kvinnofängelse". På kvällen är det dags för möte tre med bokcirkeln Hedvig, måste hinna läsa ut boken tills dess. 
 
Torsdag: Ha träff och vidareutbildning med min kollegor som jag har lättare svenska-pass med. 
 
Fredag: Gå på en releasefest för Lesbisk Pocket. Och på natten kommer jag vara på Candy och arbeta med Testpoint
 
Lördag: Fri. Och det ska den förbli.
 
Söndag: Gå på Jazzbrunch på Södra Teatern med Liga 126. Åh, Naddi fick det i present för hundra år sedan, och nu har vi äntligen hittat en helg när alla kan <3 
 
 
 Utöver detta ska jag hinna med att plugga ikapp mina två kurser och transkribera. Och träna. Samt boka resa till Kristianstad <3  Och allra helst bada mycket badkar. Sedan fredags natt har jag frusit konstant. Det är som att sorgen sprider kyla inuti mig. Men här kommer veckans pepp-bilder: 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela