sexualupplysare och bokälskare

Testpoint ❤️ eurogames

Publicerad 2015-08-05 10:20:17 i Sex osv.,

Nu har Eurogames börjat! Invigningen är någon gång under dagen i Kungsträdgården tror jag? Men simningen har redan börjat, så vi har varit på plats med Testpoint sedan 09. Och vi befinner oss i något dopingrum? Välkomna!

Och jag vet inte om det är min egna inställning till träning som förändrats och förbättrats, och att det påverkar känslan av att hänga i idrottssammanhang? Eller om det är för att Eurogames är så fenomenalt? Alla får delta oavsett ålder, könsidentitet, sexualitet, etnicitet osv. Och det är skapat för att skapa trygga rum för idrottande hbtq-personer ❤️ Så jäkla vettigt och behövligt. Här under Eurogames i Stockholm innebär det att det finns könsblandade lag, samkönade lag där det vanligtvis är mixade kön samt tillgång till flera sorters omklädningsrum. Briljant! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela