sexualupplysare och bokälskare

tio saker jag älskar med dig, Emelie

Publicerad 2015-08-17 17:54:00 i kärlek,

ett) att du alltid vill höra på vad jag har att säga, oavsett om det är om min dag på jobbet, en artikel jag läst, ett ord jag nyligen lärt mig eller något annat världsomvälvande jag vill berätta för dig - så lyssnar du alltid. 
 
två) att ditt röda hår alltid ser fixat och snyggt ut. Och att du alltid säger att jag är fin i håret fastän jag 97% av alla dagar ser ut som bös. 
 
tre) hur du trots mina tre katastrofala försök till att ragga på dig - äntligen förstod och faktiskt ville flörta tillbaka. Det är ju faktiskt något slags mirakel efter mina raggningsrepliker. 
 
fyra) att du verkligen gillar att klä upp dig och hur jag ibland brukar titta på dig när du väljer mellan alla dina olika skjortor.
 
fem) att du alltid vill hångla, kyssas, hålla hand och vara nära på stan. Och när jag ser äckliga män, douchbags, svin och vidriga typer som stirrar/flåsar/äcklar sig - så ser du bara mig eller är i din egna värld. Hur du alltid väljer att se det fina och bra, medan jag alltid är redo för fight. 
 
sex) att mini-E dyrkar dig och jag är så tacksam för att några procent av henne kommer vara skapade av dig. Jag håller tummarna för din förkärlek för teknik och ditt lugn. Det jämnar nog ut en del från Wikbro-sidan. 
 
sju) att du klär ut dig till Ron och jag får vara Harry. Inget är större än detta <3
 
åtta) för att när jag pussar på dig när du sover så ler du stort. Och när jag viskar att jag älskar dig i örat så viftar du alltid lite lätt på handen och försöker nudda mig. 
 
nio) efter två veckor i Thailand så längtade du hem till potatis? Hur är det ens möjligt? 
 
tio) de få gånger det går en-två dagar utan att vi hånglar, så känner jag mig nyförälskad i dig på nytt när det sker igen. Då pirrar det i hela mig och jag vet i hela min kropp att du är den enda för mig <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela