projektledare för Colour of Love

Älskade ni - här kommer livets bästa annons: Colour of Love söker ny projektledare! Tjänsten är hos RFSL Förbundet, 100 % och en börjar jobba senast 17/2 men ännu hellre tidigare. 
 
Som projektledare för COL så arbetar en med personer från RFSL Ungdom, RFSU och RFSL - eftersom detta är ett samarbete mellan dessa tre organisationer. Personen från RFSL har mycket administrativa uppgifter, budget och fortlöpande rapportering. En del kanske tycker att detta låter som världens bästa grej? Är en inte lika pepp på siffror, så kan jag meddela att en även har koll på kampanjer, planerar och styr upp sånt, fixar med samordnarutbildning osv. 
 
Det unika med COL är att det är ett projekt som hela tiden utvecklas och går framåt. Det finns en tydlig struktur kring vad som ska göras, men projektledningen har mycket utrymme för komma med egna ideér, utveckla, påverka och tänka utanför boxen. Så jäkla ljuvligt!
 
 
Så om du är en person som brinner för sexualpolitiska frågor för unga, kondomer, strukturera, samordna, siffror och vill jobba med världens bästa projekt och ljuvliga kollegor - sök här!! 
 
Och här kommer ett gäng bilder från olika kampanjer :)))) 
 
Colour of Love RFSL
0 kommentarer