sexualupplysare och bokälskare

att diskutera böcker

Publicerad 2015-02-22 08:49:37 i böcker,

Om en liten stund är det dags för andra träffen med Bokklubben Hedvig, och jag är lite nervös? Så märkligt med tanke på att det är jag som bakat ihop dessa människor. I dag blir vi fem, nästa gång blir vi förmodligen sju eller fler. Klubben bara växer! Och reglerna är enkla: en månad per bok, skriven av en kvinna. Svårare än så är det inte. 
 
Fast jag är lite nervös inför diskussionerna. Jag har ju så himla lätt för att ogilla böcker och för att rata ett helt författarskap. Är det något i en bok som jag stör mig på, så förstörs hela läsupplevelsen. Och det är så många gånger som jag samläst med någon, som älskat boken - medan jag stört mig på hur personen låg, humör eller dialogerna. 
- men, när jag älskar en bok - då får ju den enormt mycket kärlek och jag rekommenderar den till alla jag känner <3 Och böckerna som är lite mittimellanbra kan i alla fall bli recenserade. För det är ju det som är så härligt med böcker, något som jag kan ha älskat kan någon annan kalla skräp. Och jag kan såga andras darlingar. 
 
Plan B, ifall vårt upplägg inte funkar - då kör vi på detta koncept istället:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela