grattis älskade syster!

I dag är det ingen vanlig dag utan det är min kära storasyters födelsedag hurra hurra hurra! Även om jag fortfarande inte kan se att vi är lika, så händer det fortfarande att hennes gamla klasskompisar hälsar på mig på tuben och hon råkar ut för detsamma. För två år sen yogade jag med hennes arbetskompis på andra sidan jorden som såg att vi var syskon, så vi är nog rätt lika... Ibland tänker jag att vi är lika lika på utsidan som på insidan. Gällande jobb, ställa upp för vänner, välgörenhet och ideela uppdrag är vi kopior - vi gör gärna allt till 130% och är även bra på att involvera andra människor. Fast medan hon är vass på att ha hand om sjuka barn, hålla huvudet kallt och laga människors kroppar - ägnar jag mig åt att diskutera sexuella handlingsutrymmen och undervisa skolkids. Hon har vetat från dagisåldern att hon ville bli skolsyster, medan jag minglat mellan uppdrag, utbildningar och ett tjog jobb. 
 
 
Jag minns hur vår hobby under några år var att klä och sminka oss på så många olika sätt för att irritera pappa. <3 Hur hans irritation bara sporrade oss att göra ännu mer - som när vi färgade håret blått, lila och rött samt använde färgglada strumpbyxor som tröjor. Eller hur vi piercade öronen för veckopengen och alltid drog hem dröser med vänner till lägenheten till Aspudden. För att sedan övergå till helt olika liv när hon levde villavolvoriktigtjobb-liv medan jag minglade, festade, hade fyra jobb samtidigt och vännerna i fokus. 
- fast en genomgående känsla har alltid funnits med - tryggheten. Att jag alltid vetat att oavsett om jag färgat håret i en färg som pappa hatade, fått hjärtat krossat eller hamnat på en efterfest på en gata jag inte ens vet var den ligger - så har jag kunnat ringa, smsa eller skrika. För alla gånger vi skrikit oss hesa, slängt igen dörrar hemma hos mamma eller hon blivit arg för att jag tänder till från 0 till 100 på en microsekund, så har hon lyssnat och fattat <3 Vi har gjort så otroligt många olika val här i livet, men det finns alltid respekt och pepp med i bilden. Alla gånger som jag sagt upp mig pga bråkat med någon chef, träffat någon ny och gjort slut en vecka senare eller alla kurser som jag läst över hela landet - hejarklacken från hennes sida finns alltid med. 
 
Vilket gör att jag alltid är trygg i det jag gör. För jag vet att om något skulle skita sig så skulle hon lyssna när jag skriker, köpa en kaffe och muffins för att jag inte ska få blodsockerfall och sätta oss i en taxi till mamma för att prata vidare. Skyddsnätet finns alltid där hos dig syrran, och det är det finaste jag har <3 Grattis grattis älskade syster, jag älskar dig!