att drömjobba

I går kväll hade vi en kvällsutbildning på tre timmar. Kidsen var fantastiska och deras ledare var väldigt nöjda, det är så fantastiskt när ledare, lärare eller ansvariga är med - för då kan en få feedback direkt på vad en gör bra och vad en gör mindre bra. En del kids är ju givetvis bra på att visa och berätta, men det är ändå häftigt att få höra av några som suttit med utan att delta på samma sätt som kidsen. 
 
Och vi fick varsin bukett blommor som tack, och jag vet inte riktigt varför - men jag blev så rörd att jag nästan började gråta framför dom. Där står jag och har mitt absoluta drömjobb - och det är jag som får blommor? 
 
Många kan nog tycka att jag fortfarande lever ett stökigt liv eller att jag alltid gör tusen saker, fast jag älskar det. Just nu har jag pass för melliskids, högstadie/gymnasie, fritidspass, workshops och nu senaste testningsprojektet. Ungefär fyra olika projekt som är igång samtidigt. Och det är så fantastiskt. Jag får träffa kids i blandade åldrar och prata om det som jag brinner allra mest för: sexualupplysning, säkrare sex, kärlek, relationer, flirttips, kondomer, kroppens anatomi och känslor. 
 
Och i det senaste projektet som är testningsprojektet, blev jag handplockad av samma person som skickade iväg mig på min första utbildning som var våren 2009? Hur häftigt är inte det?! Cirkeln blev på något vis sluten. Och helvete vad jag är tacksam för det. 
 
#1 - sargon

SÅ lejbis önskar man hade fått ta in johan A Så lejbish /ÅsargonÅ