sexualupplysare och bokälskare

hurra för Saga Becker!

Publicerad 2015-01-27 07:33:48 i hbtqi,

Jag missade hela galan eftersom jag var upptagen med att äta pizza i min kompis nya lägenhet och prata ikapp några månader <3 Men hela min fb svämmade över av det fantastiska beskedet - Saga Becker vann priset för årets kvinnliga huvudroll! Den första transpersonen som blivit nominerad och vunnit. Så jävla mäktigt.
 
Filmen Något måste gå sönder är baserad på en bok skriven av Eli Levén som heter Du är rötterna som sover vid mina fötter och håller jorden på plats. Jag läste boken precis i början av mitt uppsatsarbete, men jag har fortfarande inte sett filmen. Någon av er som har sett den? 
 
Se Beckers fantastiska tal. Som Becker säger, dom har skrivit historia <3 
 
 
Nu ska jag iväg på utbildning i dagarna tre. MI och testning står i fokus. Och jag är så jäkla pirrig, samtidigt som det ska bli jättekul. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela