om pengar

I veckans avsnitt av Minnet Fullt pratar vi om pengar. Januari är ju årets fattigaste månad, så vi passar på att diskutera ämnet. Vi pratar om våra jobb som frilansare, hur kul men stressigt det kan vara. Hur kan överlever på CSN och vad en ska göra när en har taskig ekonomi. Vi hinner också med att gå igenom hur vi själva ser på pengar och vi ger våra bästa tips för att snåla in på saker. En utav oss köper bara kläder med bra material och en annan köper grejer på hm men får plaggen att hålla år efter år. 
- och kanske det bästa med avsnittet: vi ger tips på hur jäkla enkelt det faktiskt är att snacka om sin kassa ekonomi. 
 
För mig är det otroligt viktigt att kunna prata med min tjej eller mina vänner om hur jag står till ekonomiskt. För det ska inte vara en jobbig fråga eller pinsamt att inte ha överflöd med pengar. Det ska gå att säga till sina vänner att en hellre vill laga mat hemma än käka ute - annars är det något fel på ens vänskap. Alternativt personer som inte kan förstå att en inte lever i överflöd. Hur ska en kunna göra det när CSN är magert eller samhället är i kris? Det är hög dumpfaktor på sådana personer. Här kan ni lyssna på avsnittet.
 
Och apropå pengar och överflöd, så vill jag även passa på världens bästa serie: Pappas Pengar. För er som inte sett denna pärla, varsågod för helgens underhållning.