sexualupplysare och bokälskare

"P-piller ska hindra en oönskad graviditet – inte förstöra ens liv"

Publicerad 2015-01-08 18:35:42 i Sex osv.,

Sådärja, nu finns min debattartikel att läsa hos Nyheter 24. Och ni hittar den här! Med tanke på hur lång tid det tog att få ihop den från att jag fick förfrågan till att jag var tvungen att springa till tuben, är jag väldigt nöjd. Men däremot finns det väldigt mycket mer som jag hade velat få med. Men 2500 tecken inklusive blanksteg är inte mer än 2500 tecken inklusive tecken. Det kanske låter som mycket, men det är en bedrift att få något sagt. 
 
Jag tänkte återkomma imorgon med några punkter som jag inte fick plats med. Detta är ju ett ämne som jag verkligen brinner för, och som måste förändras på flera plan. Det går inte att lalla bort unga tjejers hälsa längre. Jag hoppas att jag får lite respons på denna artikel. Och förhoppningsvis är det några beslutsfattare som kanske får sig en tankeställare? En kan ju alltid hoppas. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela