sexualupplysare och bokälskare

flat-prinsessor <3

Publicerad 2015-07-03 10:32:22 i girls <3, hbtqi,

Efter en överstressig vecka med mycket kvällsjobb och en helg som är fullsmockad med jobb - så kan en lätt bli rörd och glad när en trillar över något fint. Som denna ljuvliga sida. <3 
 
Under en tid så gick det ju rykten om att Disney skulle göra en ny film där huvudrollerna skulle vara två prinsar som blev kära i varandra. Men tråkigt nog gick Disney ut och sa att det bara var falska rykten :(((( Men istället så har konstnärer från hela världen gjort olika versioner av Disney-par - där alla hänger utanför heterobubblan. Så himla fina och ljuvliga bilder. 
 
Här är några av mina favoriter:
 
Merida och Rapunzel - detta par tycker E att vi är? Njaa
Alice och Wendy - så himla ljuvligt och docksött par! 
Ariel och Tiana - så ljuvligt par! 
John Smith och Thomas - men detta par har en väl alltid sett?  
Pochahontas och Nakoma som hånglar på ett majsfält <3 
Meg och Ariel - detta är ju jag och min donna! En prinsessa som är bästis med en fisk, en krabba och en fågel, som hellre minglar runt i havet än ställer sig på en scen och som offrar sin stad för sin kärlek - det är ju min donna! <3 Och jag är den som är kaxig och ball på utsidan, fast egentligen är jag en mjukis med alldeles för mycket känslor :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela