sexualupplysare och bokälskare

ljuvlig förmiddag

Publicerad 2015-07-05 13:10:03 i böcker, min vardag,

Nu rullar tåget mot Sthlm och helgen har gått på en kvart. Och jag inser åter igen hur lätt jag har för att känna mig hemma. Inte för att jag hittar eller kan namn på några platser, men det kan jag ju inte i Sthlm heller...
- men jag har så lätt för att känna mig bekväm och hemmastadd på en ny plats. Kommer på mig själv med att gå barfota i hotellkorridorerna, bära bikini i matsalen och hälsa på folk på stan. Är det för att folk alltid är så trevliga mot mig när jag reser ensam? Eftersom jag som osminkad blir läst som på gränsen till omyndig blir jag lätt daltad med, men på ett snällt sätt. Oftast. Folk visar vägar, pratar på och är gemytliga. Eller kan detta hänga samman med något anknytningsjox från barndomen? 

Oavsett, tack för en fin helg. Jag ägnade förmiddagen åt att sola fast det var skugga och läsa. Och boken jag läser just nu - OMG! Jag skrattar högt, blir generad och fascinerad. Boije är queen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela