sexualupplysare och bokälskare

på väg mot Hudiksvall

Publicerad 2015-07-03 14:58:32 i Sex osv.,

Jag har ju börjat träna sedan ett tag tillbaka. Kubbar några gånger i veckan, spinner och lyfter skrot. Jag älskar att märka av hur min kropp mår bättre, att jag orkar mer än någonsin och att jag blivit en som längtar efter att träna. 
- men ibland hinner psyket och peppen före mina musklers kapacitet. 

Som den där gången för några veckor sen när jag sa på kontoret: ahmen, det är lugnt. Jag kan ta packningen på tåget. Jag är ju ganska stark. 

Resultatet: jag släpar på världens tyngsta hockeytrunk innehållandes material för hela helgen. Kondomer, glid, sexleksaker, bingobrickor osv. Det är så tungt att jag skulle kunna köra marklyft med den... 
- och tidigare i dag skulle jag välja mellan dessa. Så himla svårt!! Jag ville packa med allt? Men det blev lite butt plugs, dubbeldildon, lite djurformade dildos och annat smått. Bra blandning!

Och nu sitter jag på ett tåg mot Gävle och Sundsvall - där min bokade plats inte finns med. Mina nerver var nära en stukning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela