sexualupplysare och bokälskare

vecka tjugoåtta

Publicerad 2015-07-06 09:34:10 i min vardag,

Sista veckan innan semestern! Det känns så sjukt? Jag ska liksom ha semester i en hel vecka? Från ett riktigt jobb? Vuxenpoängen fullkomligt regnar över mig. Och en kan väl säga att jag kommer att kötta på in i kaklet fram till sista jobbtimmen. Ja jisses, saker som sker när en dyrkar sitt jobb. Men förutom att jobba ska jag bla annat göra detta: 
 
måndag: möööööten. Och efter-fix efter Hudiksvall <3 På eftermiddagen ska jag och Fridah podda! Och vi har två pang-avsnitt på g, är så peppad. Efter det har vi premiär för vår kubb-klubb!! Hurra! 
 
tisdag: jobb som vanligt och på kvällen hänger jag med Testpoint på Huset! Välkomna hit till Sveavägen 59 för hivtest med snabbsvar mellan 18.00-20.30. Dessutom kommer Robin till Sthlm och vi ska hinna dricka öl! <3 
 
onsdag: jobb som vanligt och på kvällen är vi ute på Frescati igen med Testpoint! Kom dit! Dessutom firar jag och donnan 17 månader som förlovade? Hur sjukt är inte det? <3333
 
torsdag: jobb som vanligt - men på kvällen ska HT komma över på FF! FF = FiskFest! Vi ska fira sommaren, bebis, livet, uppsatser, osv med bubbel, fisk och skaldjur. Längtar ihjäl mig <3 
 
fredag: jobb som vanligt och Testpoint på kvällen! Fast denna gång på Candy! Vi finns på plats mellan 23.00-01.00! Efter 01.30 - S-E-M-E-S-T-E-R!
 
lördag: S-E-M-E-S-T-E-R!
 
söndag: ska ut till älskade landet och hänga själv. Hela min kropp längtar efter att mingla runt i bikinitrosor på altanen, ligga platt på altanen och plöja böcker, kubba i naturen och bara vara! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela