sexualupplysare och bokälskare

vecka trettioett

Publicerad 2015-07-27 12:54:37 i hbtqi,

PRIDE!! Efter att ha firats fem gånger på en och samma dag - så är det äntligen dags för världens bästa vecka! PRDIE-VECKAN i Stockholm!! Och det kommer hända så otroligt mycket saker varje dag. Det kommer vara fester, seminarier, häng, mingel, pepp, kärlek, debatter osv. Här är lite av allt jag kommer att göra:
 
måndag: bygga tält, planera inför veckan och samordna allt. + fira världens bästa unge som fyller två år!
 
tisdag: jag håller i ett pass Snuskbingo på Asylforum - på engelska! Och därefter ska jag bygga i parken. 
 
onsdag: Officiell öppning av Pride Park! Jag ska hålla ett pass Snuskbingo på Kulturhuset - kom dit! Och på kvällen hänger jag med Testpoint på Transfesten <3 
 
torsdag: jag ska bla hämta 200 hivtester och stå i Stop HIV-tältet i parken. På kvällen är det den legendariska Underklädesfesten! Innan festen ska vi dricka mimosa och måla pride-naglar. Det kommer bli fantastiskt. 
 
fredag: jobba i parken hela dagen och på kvällen är det Tjejfesten på Debaser medis! 
 
lördag: Paraden!! Och jag kommer att gå för RFSL! Vet ej om jag kommer att dansa bakom flaket eller stå på flaket ännu. Men peppigt oavsett. 
 
söndag: riva parken + fira ungen ännu en gång <3
 
Mellan alla dessa punkter kommer jag att mingla mellan Pride Park och Pride house! Hör av er om ni är i stan <3 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela