sexualupplysare och bokälskare

ännu en era är slut

Publicerad 2015-06-07 11:08:11 i böcker,

I går var jag förbi Balsalen och lämnade in min nyckel. Tack för dessa år PS. Tänk att jag nästan varit där i fem år, och nu är den tiden förbi. Helt galet. Så många timmar som jag hängt i lila rum, krängt böcker, tipsat, pratat med författare och hängt med ljuvliga kollegor. Även om en kunde få dåndimpen på gubbar som trodde att en inte kunde något, eller på turister som var vilse eller rent allmänt inte jublade när klockan ringde 04.15
- så kommer jag sakna de lila butikerna mycket. Alla svettiga pass under somrarna när fläktarna aldrig funkar, alla röda dagar när en kan ägna varje kund 30 min vardera - och alla kunder som har samma boksmak som en själv! Som återkommer och vill ha mer tips. Eller de där ögonkasten en kan få när en säljer en bok som handlar om feminism eller lhbtq, och en bara vet: vi två, vi är på samma lag. 

Tack för dessa år PS, givetvis kommer jag dyka upp på samtliga mingel som vanligt. Och länsa era läsex-hyllor. Vilket jag givetvis gjorde i går, och då fick dessa följa med hem:

ps. Om du jobbar på ett bokförlag och vill skicka läsex eller inbjudningar direkt till mig, så når du mig på mailadressen carowikbrocarlen@gmail.com. Och läsex eller förfrågningar som rör podden kan skickas till minnetfullt@gmail.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela