books and the city 4-ever

Ni vet när en klickar med en människa, för mig kan det ske på en kvart eller efter att personen dragit ett skämt. Jag faller pladask och blir som förälskad. Det finns ingen kåthet eller sexuell tändning mellan oss, men mitt hjärta har tagit till sig den där personen och bäddat in den för ett bra tag framöver. Och det där tenderar ju att hända titt som tätt i mitt liv. Jag börjar en ny kurs, en nytt jobb, träffar någon på en bar eller under en utbildning. Det säger poff och så har jag tagit in den där personen i mitt liv. 
 
 
Och så är det med detta ljuvliga gäng. Det har varit faxpartyn, öl, lila häng och mingel som fört oss samman. <3 Och det är så ljuvligt att jag har dessa fyra personer i mitt liv. Vi har en chatt som just nu är uppe i över 15000 meddelanden. Det är så många ord, så mycket skrik och panik, så mycket ångest men allra mest kärlek vi skickat till varandra. Skola, jobb, böcker, alkohol, sex, partners, framtiden, pepp, livet och allt annat diskuteras dagligen. Helvete vad jag är tacksam över denna grupp. 
 
 
Och nu ska donnan längs till vänster ut på äventyr. Vill inte ens tänka på hur lång tid det kommer dröja innan hon dundrar in i mitt liv igen med sitt långa fladdrande hår, ett skratt som ekar i lokalerna och en famn som jag lätt försvinner i. Anna, min vackra explosion - njut av ditt äventyr och kom hem snart <3 Love you!