sexualupplysare och bokälskare

jag vill ha nån som fuckat mig

Publicerad 2015-06-24 16:18:56 i girls <3,

Alltså, denna låt? Rösten? Musiken? Texten? Videon? Jag vet inte vad det är jag älskar mest? Little Jinder är som en phucking älva med magiska texter och ljuv röst. Låtarna känns lite som glitter, sockervadd och textrader som känns i magen. 
 
Min spontana reaktion efter att ha sett videon ca 10 gr på raken är att jag vill ha långt hår och pastellfärgade naglar. Har just nu inget av dom sakerna. Och även om jag inte direkt känner mig som en älva, så dyrkar jag låten. Hur många gånger har en inte känt såhär när ens ex träffat någon ny? En har längtat tillbaka till relationen som gått i tusen bitar samtidigt som en hatat den nya personen. Så märkligt hur det funkar med känslor, att en hatar den nya som ofta inte gjort något fel, men samtidigt dyrkar den som krossat en. 
 
Någon som vet var en kan köpa GIRL-tröjorna någonstans? Vill ha en i varje färg. <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela