klittra som nytt ord?

Text nummer 19 om fittan handlar om RFSU´s nya ord för "kvinnlig onani". 
 
Är jag ett fan av ord? Svar nej. 
 
Jag fick höra talas om ordet för flera år sedan, dels i olika klasser och i olika häng. En del älskade det, en del hatade det. Jag tillhör gruppen som tycker att ordet är fjantigt. 
 
Vad rimmar klittra på?
- glittra, fnittra, kittla. 
 
Vill jag tänka att glitter, fnitter osv när jag onanerar? Nja, skulle inte tro det va. 
 
Vill jag att en sexpartner föreslår att vi skla klittra ihop? Skulle jag få den frasen presenterad skulle jag lämna rummet och typ bre en smörgås. Alternativt dra fram overheadapparaten och förklara varför jag inte gillar ordet... 
 
1) För mig handlar det inte om att "runka" som en ofta associerar med kuk-onani, att det är ett hårt, ruffigt och kaxigt ord för onani. Och att onani för fittan ska ha något motsvarande. Men komigen, ordet behöver inte dofta sockervadd.
 
2) Dessutom - varför ska det vara fokus på klitoris? Visst att klitoris innehåller många nervändar och att många med fitta tycker att det är gött att stimulera klitoris i samband med onani, och att många kommer som allra bäst när klitoris är inblandat. 
- allt det där vet vi. Men det finns ju så otroligt mycket i och runt om fittan som också är gött att utforska och stimulera! Jag är inget direkt fan av att det ska bli ännu mer fokus på bara klitoris i samband med onani. För som sagt, det finns mer att utforska, smeka, slicka, skaka och hitta. Klitoris är en del, och sen finns det flera andra vettiga delar att utforska. 
 
3) Slutligen, RFSU - för fan, att 2015 lansera något som "kvinnlig onani" - på riktigt? Bor ni under ett gäng stenar? Kamma till er och återkom med ett bättre ord. 
 
4) Jag har alltid varit ett fan av ordet fittra, och ja - det rimmar också på glittra. Men fan så mycket roligare att säga än klittra. 
 
Så vad tycker ni andra? Är klittra ett vettigt ord att använda för onani?