Minnet Full om mod

I veckans avsnitt av Minnet Fullt pratar jag och Fridah om mod. 
 
Vi pratar om vad mod kan vara på en mer allmän nivå, vad jag tycker mod är och vad Fridah tycker att mod är. Vi var överens om väldigt många punkter, som till exempel träning, att välja den gymnasielinje en själv vill gå eller att en vågar gränsa när ens vänner är puckon. Gällande träning tycker jag att alla som vågar gå till gymmet själv är riktiga queens. Eller att en vågar be om hjälp - jag vågade själv be om hjälp efter att vi spelat in dett avsnitt!
 
Och vi pratar om när en kan behöva vara modig när en ska lära känna nya vänner! Hur fint och häftigt det kan vara att träffa en ny kompis eller att en behöver vara modig om en ska dra hem ett ligg. Och vi vill väl mest peppa för att den här sommaren ska bli en såndär sommar då en vågar och tar för sig. Att en inte väntar till sista semesterdagen för att våga, utan att en kanske vågar vara modiga redan dag två eller tre? 
- för det är ju så amazing när en klickar med en ny person! <3 
 
Och det behöver inte vara rocket science som Fridah tycker, utan det kan vara så himla roligt och kul. Och vi ger massa tips på hur det kan gå till. 
 
 
Sist men inte minst, så pratar vi om att vara modiga i våra jobb och i våra privatliv. Hur vi ser på våra egna handlingar och när är vi själva modiga? Är det modigt att gå fram till Gustaf Norén som absolut inte vill prata tillbaka? Eller är det modigt att ta på en kondom med munnen i en jobbsituation på en festival? Lyssna! <3
 
 
ps. Och jag recenserar boken I huvudet på Colin Fisher, så otroligt fin bok! Tack Bonnier Carlsen för boken <3