sexualupplysare och bokälskare

minnet fullt om festivaler

Publicerad 2015-06-04 22:00:00 i girls <3,

I senaste avsnittet av Minnet Fullt pratar vi om festivaler. Vi kom fram till när vi planerade kommande avsnitt att det börjar bli tid för att spika sommarens festivaler? Eller för er vana festivalbesökare är ju detta bokat sedan typ februari? Men det är väl ungefär nu som en börjar fundera på packning, börjar lyssna på låtarna och ser över spelscheman. 
 
 
Jag har en slags hatkärlek till festivaler - jag har jobbat på väldigt många, men har aldrig och kommer förmodligen aldrig vara gäst på en. Jag påbörjade min festivaltid med Arvika 2010 och avslutade eran på Putte i Parken år 2013. Och jisses vad en har hunnit med under dessa år. <3 
 
I avsnittet berättar Fridah om hur det är att jobba på en festival som recensent och journalist. Hur det är att hetsa mellan olika scener och artister. Jag pratar om hur en arbetar som säkrare sex-informatör eller samordnar ett gäng kids som ska dela ut kondomer och upplysa andra om könssjukdomar, könens anatomi och sex. 
   Och vi kommer fram till att det förmodligen kan ha varit COL som kom fram till Fridah för hundra år sen på P&L. Cirkeln är sluten. 
- vi går även igenom hur det kan vara att springa in i ex, sova på en camping, kunna ta bilen från festivalen och hur en ska göra för att få en så ljuvlig festival som möjligt. Var en ska stå för bäst ljud och att en aldrig får glömma att äta! Samt att en aldrig ska vika sig för vilka artister en vill se och hur jävla viktigt det är att bestämma mötestider och platser. Och att vara rädd om sig själv och sina vänner. <3
 
 
Och även om jag inte är sugen på festival just nu, så är jag så otroligt tacksam över alla festivaler jag hunnit med, men också alla fantastiska vänner jag fått genom åren. Några av mina närmsta har jag ju träffat som informatör och samordnare för ljuvliga Colour of Love. Vi tar en titt:
 
Detta har varit min outfit under tre somrar. Världens mysigaste tjocktröja och en tröja som alla vana festivalbesökare känner igen. 
Här är jag och Danne under vår absolut första kampanj på Arvikafestivalen 2010. Det regnade ungefär 94% av tiden, men det var en ljuvlig vistelse. Jag var sjukt nervös, men blev peppad av Danne. Så jävla fin person. <3
Och dessa två!! <33! Jag och Robin fann varandra när vi insåg att vi var de enda som åt kött, och jag klickade med Fredrik under träff två för att bli samordnare. Detta är år 2011 och här är vi på en gammal militäranläggning där det spökade. Vi gjorde samordnarpraktik på Siestafestival i Hässleholm. 
Denna donna var ju en gång i tiden min informatör och jag utbildade henne för snart två år sedan. Här har vi någon slags paus? Och jag ser till att få massage? <3 För ordningens skull, jag hånglade inte upp henne förrän festivalen var avslutad med ca 15 min. 
Och detta mina vänner - mitt ljuvligaste festivalminnen någonsin. Detta är på Siestafestivalen. Mitt hjärta var i bitar pga Marie. Vi hade setts några timmar innan och jag kom tillbaka helt knäckt. Och alla ni som sett The Ark live vet hur jävla ljuvlig denna är, och hur magiskt det är när hela publiken sjunger med och konfettin sprids med vinden. - och låten som spelas är givetvis: Calleth you, Cometh I
 
Lyssna på avsnittet och dela gärna med er av era bästa/värsta festivalminnen! Eller tipsa andra om vad en inte får missa, vad en måste komma ihåg och hur en bäst överlever en festival. 
 

Ni når oss på minnetfullt(@)gmail.com och vår facebooksida och twitter heter Minnet fullt. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela