sexualupplysare och bokälskare

OITNB SÄSONG TRE!!

Publicerad 2015-06-12 08:04:03 i girls <3, hbtqi,

Jag har sett några trailers inför kommande säsong, men har inte velat spoila det alldeles för mycket. Jag har för mig att vi såg första säsongen jättelångsamt. Typ ett avsnitt var tredje vecka för att dra ut på det? Och andra såg vi på två dagar... Så tredje kanske blir ett mellanting? 
 
För er som inte sett Orange is the new black så vet jag inte riktigt hur en ska beskriva det? Typ som att mina två favoritområden i världen blandas: queens varav många är flator - och kriminologi och fängelsemiljöer. 
 
Från början får en följa bortskämda, vita, rika Piper som råkade hade ha ett förhållande med en kvinna som i sin tur råkade vara knarksmugglare på internationell nivå. Nu, hundra år senare har exet anmälet Piper - och Piper hamnar i fängelset. Därefter får vi följa livet på fängelset, men inte enbart ur Pipers synvinkel (tackochlov!), utan vi lär känna alla andra karaktärer. Varför de är fängslade, vad de gillar för mat, deras hobbys, vilka deras vänner är och hur de håller sig undan från personalen. 
 
Det är sex, sorgligt, känslosamt, ångestfyllt, kärlek av blandade slag, religioner, hierarkier, fruktansvärt roligt och ganska så fantastiskt. Boka av allt i helgen och se ikapp säsong ett och två! Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela