sexualupplysare och bokälskare

önskelistan just nu

Publicerad 2015-06-29 17:50:50 i böcker,

Vi tog en "vända på stan", som en gör? Jag minglar aldrig på stan. Jag tar helst ett snabbt varv själv och sen är det klart. Om mitt blodsocker är på rätt nivå kan jag gå efter andra när dom är på jakt efter saker. Men helst gör jag annat. 

I dag gick vi igenom ett gäng butiker och en bokhandel. Och det finns ju så mycket nytt! Som jag saknar att hänga med böcker. Dessa är jag extra intresserade av nu, hallå bokförlag - jag recenserar gärna!
- jag älskar titeln "Från och med du"! Alla titlar stulna av låttexter brukar vara fantastiska. Skriven av Mhairi McFarlane. 
- "Nio och en halv vecka" av Elizabeth McNeill verkar vara någon erotisk skildring om BDSM? Och det kan en ju alltid behöva läsa mer om. 
- jag föll för "Paris, Lola och jag" pga omslaget och att den ska handla om sexualiteter på något sätt? Alltid intressant. Skriven av Moa Eriksson Sandberg.
- jag har ju läst de två andra i serien av Sofia Nordin och DYRKADE dom. Så jag måste ha "Som om jag vore fantastisk" <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela