perfekt gräsänkling

Min donna har flytt staden och i eftermiddag åker även jag till Karlstad. Och jag insåg imorrse vad det ultimata är för mig när jag är gräsänkling - att kunna spela exakt vilken musik jag vill. 
 
Jag kan inte komma särskilt många saker jag undviker när jag hänger med E. Det enda jag inte gör framför henne är att skriva? Och typ toabestyr? Fast det är väl inget en direkt gör framför andra människor heller? Eller jag kissar bara framför andra efter två-tre glas, men sånt hör till en utekväll. 
- men jag har inga saker jag skäms över eller handlingar jag gör i smyg. Utan det enda jag gör som folk kanske kan kategorisera som udda är väl att jag gillar att äta choklad i duschen? - för er som fortfarande inte testat det, göre ba!
 
 
Men jag insåg när jag minglade runt imorrse och packade, fixade, diskade, åt frukost, gjorde matlådor och plockade att musik hela tiden stod på. Och det är där jag och min donna krockar. Hon vill gärna ha "lugn och ro" på morgonen, medan jag aldrig sitter ner än några minuter varje frukost. Och jag vill alltid ha någonting på i bakgrunden. En podd eller musik - så att jag antingen lär mig något nytt eller kommer igång? 
- mamma och syrran är exakt som E, dom blir stressade och irriterade av detta beteende. Medan jag mer känner mig lugn och i fas? Är det inte märkligt hur vi människor är funtade?
 
 
Och på riktigt - hur kan en inte bli peppad och glad av denna låt på hög volym? Och jag älskar hur Alice Deejay själv spelar flera olika roller, och i sitt polis-jag tittar på konstverks-jagen? Är inte det väldigt 90-tal?