sexualupplysare och bokälskare

ta mitt skimmer för jag brinner

Publicerad 2015-06-10 20:39:34 i min vardag,

Jag har bloggat i snart 8 år, och har nog hittills beskrivit onani som den bästa sortens träning. Utöver det har ett och annat inlägg om yoga dykt upp. Men nu har jag börjat träna på ett helt annat sätt - och jag älskar det. 
 
Jag och Fridah pratar i ett avsnitt av podden om träning, där jag ältar min kassa inställning till skolans gympa och träning över lag. För det har aldrig varit tillgängligt för mig. Men nu har något ändrats, inom mig. Jag är peppad på att träna, vilket aldrig har hänt. Jag njuter av att kubba och jag har några slags mål med min träning. Förra veckan klarade jag 4 kilometer. Vilket är så jäkla stort!! Och igår klarade jag 5 kilometer på gymmet! 
- förstår ni hur stolt jag är över mig själv? Det är så jävla stort! 
 
Och dessutom så vågade jag be om hjälp! Jag vet inte hur ni är med sånt, men jag hatar att be om hjälp. I klädbutiker, centrum, egentligen alla slags butiker - jag hamnar i en sårbar situation när jag måste be om hjälp. Och jag hatar sånt. Men jag har en magisk coach. Och i går vågade jag fråga om marklyft. Och jag fick testa både kettlebells och stång med olika vikter. Instruktören gav mig beröm och en främling hakade på. Jag var i himlen! Ingen har någonsin gett mig komplimanger för min fysik? Eller förmåga att träna? Magiskt moment. 
 
Men till en annan del av träningen. Vad lyssnar ni på? Jag brukar gå igenom lite olika poddar och välja någon random, men i går testade jag musik för första gången - och det var så jävla mycket roligare! Så nu behöver jag låttips. Vad är bra och peppig musik att kubba till? 
 
I går var det dessa låtar som fick mig att öka takten och orka mer, och det är ingen lista jag är stolt över:
 
Veronica Maggio: Jag kommer
Eric Amarillo: Vill du ligga med mig då?
Oskar Linnros: Från och med du
Daniel Adams Ray: Gubben i lådan
Petra Marklund: Händerna mot himlen
Alina Devecerski: Flytta på dig
 
Ge mig alla tips ni har!! 
 

Kommentarer

Postat av: Emily

Publicerad 2015-06-10 21:46:33

Duktiga du!! Har du Spotify? Gör en bra peppig lista där!! Jag lyssnar på mer fartig musik, typ house och club musik, man blir peppad och glad! På Spotify finns redan en massa träningslistor också!! Kan visa imorgon ;) PUSS!

Postat av: Robin

Publicerad 2015-06-11 09:52:17

Det här är min lista för löppass just nu: https://open.spotify.com/user/insomnolence/playlist/1Y1jO1PpxXylKMZhzSWwmb
Vårigt, peppigt, ibland lite argt.

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-06-11 11:08:59

Spotify har en ny funktion som letar upp musik med samma tempo som din löpning! Du kan dessutom välja vilken typ av musik du vill lyssna på, fett!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela