Trans* Health

God morgon! 
 
I går hade vi studiebesök hos endokrinologiska enheten och fick en genomgång om hur det går till när en person vill göra en könskorrigering. Vi fick en genomgång med vad själva enheten gör, vad lagarna sagt, vad lagarna säger nu och hur lagarna borde se ut. Statstik över åren och olika hormonbehandlingar. Så himla häftig och viktig dag, men det finns fortfarande mycket kvar som ska förändras och förbättras. 
 
Och i dag är det transhälsokonferens hela dagen! Det är personer från hela europa som haft ett långt projekt. Och dagens konferens är slutet på projektet. Så det kommer vara forskning från Sverige och resten av europa. Så otroligt peppig dag!
 
- till saken hör att jag var på aw i går, och som alltid när en träffar nytt folk eller folk en inte träffat sen en skrev sexspalten för Veckorevyn, så måste en ju berätta om sitt jobb. Det är ju så det funkar. Och det är så ljuvligt att prata om mitt nya jobb, för jag älskar det! Jag är så otroligt tacksam och peppad varje dag över mitt nya jobb <3 Hur många kan känna att en knallar iväg till drömjobbet varje morgon?