sexualupplysare och bokälskare

vecka tjugofem

Publicerad 2015-06-15 09:58:48 i min vardag,

Det är sommar och det är midsommarvecka! Äntligen har alla slutat skolan och vi slipper alla jobbiga/fantastiska flak som åker förbi kontoret med skränig musik. Nu väntar bara tre månader med sommar. 
 
måndag: jobb, möten och Testpoint på kvällen! Kom förbi! Vi sitter på Sveavägen 59, våning 3. Koden är 0315 och det är öppet för hivtest med snabbsvar mellan 18.00-20.30. 
 
tisdag: jobb, möten och studiebesök på Basement. Jag älskar att mitt jobb innehåller nya saker hela tiden <3 Och på kvällen ska jag och Moa spinna :)))
 
onsdag: personaldag! Åh, det är min första personaldag någonsin? Jag har ju varit på en hel del mingel och aw´s, men aldrig personaldag? Jag har valt "krigsliknande aktivitet" och är löjligt peppad. Sen på kvällen ska vi på mingel. 
 
torsdag - söndag: häng på landet! Fira midsommar! Jogga i naturen! Sova ut! Årets första dopp? Plocka sommarens första smultron? Åh, det ska bli så ljuvligt att hänga ute på landet med syskonen och bara vara. <3 
 
Dessutom ska jag försöka hitta någon nytt att lyssna på nu när jag är klar med Rederiet! Vad ska jag börja med nu? Varuhuset? Tre kronor? Svenska hjärtan? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela