vecka tjugofem

Det är sommar och det är midsommarvecka! Äntligen har alla slutat skolan och vi slipper alla jobbiga/fantastiska flak som åker förbi kontoret med skränig musik. Nu väntar bara tre månader med sommar. 
 
måndag: jobb, möten och Testpoint på kvällen! Kom förbi! Vi sitter på Sveavägen 59, våning 3. Koden är 0315 och det är öppet för hivtest med snabbsvar mellan 18.00-20.30. 
 
tisdag: jobb, möten och studiebesök på Basement. Jag älskar att mitt jobb innehåller nya saker hela tiden <3 Och på kvällen ska jag och Moa spinna :)))
 
onsdag: personaldag! Åh, det är min första personaldag någonsin? Jag har ju varit på en hel del mingel och aw´s, men aldrig personaldag? Jag har valt "krigsliknande aktivitet" och är löjligt peppad. Sen på kvällen ska vi på mingel. 
 
torsdag - söndag: häng på landet! Fira midsommar! Jogga i naturen! Sova ut! Årets första dopp? Plocka sommarens första smultron? Åh, det ska bli så ljuvligt att hänga ute på landet med syskonen och bara vara. <3 
 
Dessutom ska jag försöka hitta någon nytt att lyssna på nu när jag är klar med Rederiet! Vad ska jag börja med nu? Varuhuset? Tre kronor? Svenska hjärtan?