sexualupplysare och bokälskare

vecka tjugofyra

Publicerad 2015-06-08 09:34:03 i min vardag,

Åh, sommaren är äntligen här - och för första gången någonsin ska jag ha lite rutiner under sommaren? Fast jobb, fasta tider och aktiviteter efter behag. Ellen gjorde ett litet test på mig i lördags efter vår ljuvliga middag, så efter det testet tänkte jag införa någon slags begränsning gällande aktiviteter. Brukar ni också köra med det? Jag tänker mig tre aktiviteter per vecka, och då är träning inte inkluderat :)))
 
Så jag ska försöka öva på att vara ledig och samtidigt börja kolla fotboll. Det är väl ikväll som Sverige spelar? Jag känner mig peppad på att utveckla detta intresse. Ska bara förstå när och hur dom spelar så att jag kan planera in alla matcher.
 
måndag: morgonpromenad. Och sen äntligen jobb! På kvällen ska jag och Fridah podda med Minnet Fullt <3 är redan överpeppad. 
 
tisdag: jobb och massa möten + ledig kväll!
 
onsdag: jobb och massa möten + ledig kväll!
 
torsdag: jobb och massa möten. Och på kvällen ska jag hänga med HT <333!
 
fredag: jobb och på kvällen ska HT drinka drinkar <3
 
lördag: Transhälsokonferans hela dagen - och det ska bli så kul. Är så peppad på alla samtal och seminarier. Sen ska jag över till söder och hänga med la familia och sen ha sleepover med mini-E. :))))
 
söndag: ledig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela