februari

Jag hinner inte riktigt med att vi har bytt månad, men februari består främst av några födelsedagar, semmeldagen och <3´s dag. Sen är månaden över. Och dessa böcker hann jag läsa i februari. Jag hade ju med mig fem böcker till New York? Vet inte ens hur jag tänkte... Jag hann läsa ut två på semestern. 
 
Men under hela februari läste jag dessa:
 
Mellan fyra ögon av Denise Rudberg
Det mest förbjudna av Kerstin Thorvall
Flickvännen av Karolina Ramqvist 
Lily och Dash utmaningsbok av Rachel Cohn & David Levithan
 
Totalt: 4
Gillade mest: Lily och Dash utmaningsbok <3 Så himla mysigt att läsa om olika platser i New York och det var så himla fint språk. 
Gillade minst: Flickvännen. Så jävla tråkig. Jag satt och himlade med ögonen konstant för att den var så tråkig. Jag kunde inte känna igen mig på något sätt. 
Största överraskning: Mellan fyra ögon. Dom andra har varit mycket fokus på annat än själva mordet/brottet. Men denna del var så otroligt spännande. Herreminge. 
Största besvikelse: Flickvännen. 
Kommentar: Det har känts som att jag läst något hela tiden, men att det ändå bara blev fyra? Men det hänger nog ihop med att det varit väldigt mycket kurslitteratur samt har tre andra böcker igång samtidigt. Måste börja med att läsa klart en bok i taget.