inre fittläppar

Det är dags för text nio om fittan! Eftersom jag gick igenom hur jag tänker kring ordet fittläppar i förra veckan, så tänkte jag fortsätta med att skriva lite mer om fittläpparna. Och jag börjar med de inre.
 
 
De inre fittläpparna består av tunn hud och kan vara lite olika stora. Dom börjar på undersidan av klitoris ollon. Alla har olika former, färger och storlekar. Oftast är den ena längre än den andra. Den enklaste anledningen till detta är att om de skulle vara exakt lika stora så skulle de förmodligen ligga och gnida och skava mot varandra. Så då skulle en få sår eller blödningar konstant. Dessutom är alla olika delar på kroppen som vi har två av, olika stora. Dels för att inte skadas av varandra och dels för att det bara är så vi är uppbyggda.
 
Många kan tänka, tro eller känna att de är "fel" eller att det är något konstigt med ens fitta för att de inre fittläpparna hänger utanför de yttre, fast det är inget konstigt eller fel. Utan de hänger på lite olika sätt för att inte skadas eller gnidas mot varandra allt för mycket.
 
De inre fittläpparna består av hud på utsidan och slemhinna på insidan, vilket innebär att det är fuktig innanför de inre fittläpparna, och de känns ungefär som insidan av underläppen. 
- det roligaste med meningen innan: varje gång jag säger detta så går det att se hur samtliga i ett klassrum antingen känner med fingrarna eller med tungan. Det slår aldrig fel. 
 
Så denna hud är alltså blöt och fuktig. Om en är upphetsad kan det kännas halt och lent att ta här med fingrar och händer. Många kan tycka att det är skönt och njutningsfullt att smeka, massera, trycka och känna på de inre fittläpparna. Det beror på att det dels finns nervändar runt detta område, men också för att en kan komma åt klitoris genom att massage och tryck här. Om en person med fitta är upphetsad så sväller de inre fittläpparna. 
 
Olika människor kan känna olika mycket njutning gällande de inre fittläpparna, så det handlar om att testa sig fram. Både på sig själv eller på någon annan. 
 
Viktigt att veta: tvätta inte innanför de inre fittläpparna med tvål! Eftersom det området består av slemhinnor, kan det lätt irritera, torka ut samt öka risken för exempelvis svamp. Vill en tvätta sig så funkar det utmärkt med ljummet vatten.