sexualupplysare och bokälskare

MARIA!

Publicerad 2015-03-19 16:42:47 i böcker,

Jag hade en kund inne för några veckor sen som var helt till sig över en bokserie. Alltså - HELT TILL SIG! Ni vet när en är sådär peppad att en skrivit ner i kalendern när boken ska anlända hos bokhandlarna. Köar mitt i natten. Pratar om boken med andra och peppar tillsammans. Skolkar från plugget/jobbet för att läsa ut så snabbt som möjligt. Ni vet den peppen. 
- mitt senaste tillfälle var när femte boken om Harry Potter skulle släppas. Bokspindeln vid Mariatorget hade nattöppet, Björn Kjellman stod och läste högt. Vi i kön hoppade av exaltering. 
 
Och jag har liksom längtat efter den känslan. Visst kan jag bli glad när en bok jag vill läsa kommer i pocket. Eller om vi får in något läsex som verkar intressant. Men det där suget efter en viss bok eller författare har liksom inte funnits på ganska länge...
 
Tills nu! MARIA SVELAND KOMMER MED EN NY BOK!! Och MOA SVAN också!! Och Elisabeth Ohlson Wallin fotar allt! Heliga Birgitta vad jag är peppad! Åh, Leopard gör det igen <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela