sexualupplysare och bokälskare

svar på tal

Publicerad 2015-03-08 09:48:38 i feminism, genus osv.,

Den här bilden sammanfattar mina känslor jag har för människor som inte "fattar" varför internationella kvinnodagen fortfarande existerar. Eller som raljerar och undrar när "alla män ska firas?!" 
- internationella mansdagen är den 19/11 och är inte erkänd av FN. Men det finns länder runt om i världen som går samman på denna dag. Så känner just du att det brinner i fingrarna, anslut dig. Snacka maskulinitetsnormer, mäns våld mot kvinnor, sexuellt handlingsutrymme, föräldraskap och känslor. 

Fast denna söndag vill jag ägna åt pepp, se bilder från demonstrationer runt om i världen och läsa fina och starka texter. Jag vill omfamnas av systerskap och kärlek. Förena mig med andra likasinnade. Mycket behövs förändras och förbättras. Kampen fortsätter <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela