sexualupplysare och bokälskare

vecka tio

Publicerad 2015-03-02 17:24:08 i min vardag,

Denna vecka brukade alltid vara Sälen-vecka när jag var barn. Två veckor efter sportlovet och innan påsk, perfekt enligt pappa och packade in mig och syrran för en veckas skidåkning. Denna vecka blir det inga skidor, men jag tänkte börja med en veckouppdatering. Dessutom behöver alla se peppiga bilder varje måndag. 
 
Måndag: Inledde med två skolpass för åttor. Alltid lika kul att träffa högstadiekids. Därefter hade jag långlunch med Ove. Eftersom vi båda precis åkt på kryssningar, gick vi igenom detta + massa annat. Sen har jag blivit fotograferad hos RFSL för hemsidan som kommer finnas för Testpoint. Och om en liten stund ska jag iväg på ett mingel hos Novellix. Dom släpper fem noveller skrivna av Astrid Lindgren! <3
 
Tisdag: Har ett skolpass på lättare svenska. Och så ska jag vara med på ett referensmöte för ett nytt projekt som bla. RFSU håller i. Sen ska jag hinna träna och därefter spela in podd på kvällen med Fridah!
 
Onsdag: Träna och vara tentavakt. Jag har aldrig varit det, men det verkar kul. 
 
Torsdag: Öppna balsalen och därefter ha pluggmarathon. 
 
Fredag: Mot Karlstad! Vi ska hälsa på E´s familjer och se Mia Skäringers show. Och jag ska äntligen få krama om Ellen <3!
 
Lördag: Familjehäng i Karlstad. 
 
Söndag: INTERNATIONELLA KVINNODAGEN!! Hurra!! Vi ska gå i Barnvagnsmarschen som RFSU anordnar och massa annat peppigt. 
 

Kommentarer

Postat av: Wilma Ahlborg

Publicerad 2015-03-02 18:46:02

Åh dom där muffinsen ser såå goda ut, nu blev jag riktigt sugen! Du skrev mycket om Karlstad, bor du där? Jag bor själv i Sunne som ligger sju mil norr om Karlstad och pendlar varje dag till Karlstad där jag pluggar till frisör och går första året :) Rolig blogg, kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela