sexualupplysare och bokälskare

vecka tolv

Publicerad 2015-03-16 07:02:00 i min vardag,

Denna vecka är fullsmockad med olika jobbuppdrag och så himla mycket plugg! Jag har deadlines i båda kurser + flera smågrejer som ska in. Men, våren är ju här - så en kan ju inte klaga på någonting. 
 
Måndag: Skicka in mina sommarkurs-val och börja spåna på höstens kurser. Morgonpromenad med Ernst. Jag ska hålla ett pass på en skola - för mitt egna företag! Hurra! Och på kvällen är det mingel och premiär för mitt nya jobb! Testpoint! In och läs mer info här
 
Tisdag: Planeringsmöte inför ett uppdrag. Jag ska hålla en Queer fuckshop tillsammans med en kollega på en gymnasieskola i Stockholm. Det är via RFSL Ungdom. Och på kvällen ska jag fira St. Patrics Day! Vi ska dricka grön öl och jag ska försöka hitta något grönt i min garderob.
 
Onsdag: Pluggdag och ett litet inhopp på Centan i några timmar. + läsa ut Divergent och påbörja Insurgent. Min plan är att beta av flera uppgifter och läsa ikapp. 
 
Torsdag: Hålla ett första LS-pass av tre på förmiddagen och ett fritidspass på kvällen. Bägge uppdrag är för RFSU. 
 
Fredag: Plugga och förhoppningsvis yoga på morgonen. På kvällen ska HT fira Emily lite i efterskott! <3 Denna kväll är spikad sedan veckan innan nyår, och så himla efterlängtad. 
 
Lördag: Ledig! (men måste förmodligen fylla den med plugg...)
 
Söndag: Ha mysdag med min donna <3 Vi ska bla äta brunch på Pontus! Jag har bara ätit middag hos dom tidigare, så det ska bli mysigt att testa deras brunch. Sen ska vi väl ägna resten av dagen åt att hångla <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela