sexualupplysare och bokälskare

workshop!

Publicerad 2015-03-13 22:47:59 i Sex osv., hbtqi,

Jag höll en normkritisk workshop om säkrare sex för RFSL ungdom ikväll på en fritidsgård. Och det är så himla peppigt att träffa personal som verkligen brinner för sina kids. Som vill skapa en trevlig och inkluderande miljö, som pratar sex och samlevnad och som vill sina kids väl. Ibland kan det kännas som att fritidsgårdar främst är förvaring, men den känslan fick jag inte ikväll. Då känns det riktigt bra att arbeta med detta, när kids och ledare är på samma nivå. Och samtliga är peppade och intresserade. Det är då följdfrågorna kommer och en känner att en påverkar, upplyser och gör skillnad.

Dom hade chokladfontän i pausen!! Jag åt kiwi och ananas tills det gjorde ont i munnen. 
Min kollega hade en jäkligt snygg frisyr!
Dom hade haft en frågelåda tillgänglig inför vårt besök <3 Och det var så mycket fina och peppiga frågor, älskar kids som ställer frågor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela