att prata fitta

Detta blir text nummer 17 om fittan, tema: värdet i att prata om fittan och allt runtomkring. 
 
Jag var på ett ljuvligt mingel i går och hängde med mina gamla kollegor från PS. Vi drack bubbel, pratade med författare och snackade ikapp allt sen sist. Efter minglet hamnade vi på en annan krog och jag vet inte hur vi kom in på det - men fokus hamnade på att snacka om fittan. Vi gick igenom allt från hormonella preventivmedel, hur viktigt det är att ta cellprov när en blir kallad, skillnaden på klitoris och g-punktsområdet, hur en bäst stimuleras till orgasm, p-pillrets historia, alla värdelösa biverkningar som en kan få av att stoppa i sig hormoner, svamp, onani, osv. 
 
Och jag älskar det. Och jag är så otroligt tacksam över att jag har denna sortens människor i mitt liv. Jag älskar att jag umgås med så vettiga människor som är villiga att dela med sig, ställer frågor, undrar, berättar och vill diskutera saker som rör fittan. För det är så otroligt vettigt och viktigt att vi pratar mer om fittan och allt som rör området. Allt från sjukdomar till bästa onanitipsen ska delas och diskuteras. Varför det är viktigt? För att det finns typ ingen information om detta. - Det är ju bla därför jag har dessa tematexter. För att jag vill skriva, informera, diskutera och väcka frågor som rör fittan. 
 
En av anledningarna till att jag brinner lite extra för detta område är för att jag vet hur jäkla mycket ångest, tabu och skam det kan finnas kopplat till sin kropp, sitt kön och sin njutning. Och kan en istället vända några av dessa tankar till fascinering, pepp, glädje, kåthet eller stolthet så skulle jag bli snäppet lyckligare. 
- jag minns fortfarande vilken gigantisk ångeststen som föll från min mage när jag insåg under vårterminen i åttan att jag inte var den enda tjejen i klassen som onanerade. Hur det kom fram under kärleksveckan under det kreativa förslaget "killar skriver frågor till tjejer och tjejer skriver frågor till killar"... 
 
 
Så vad kan vi ta med oss av denna vecka? Prata mer om fittan. Upplys varandra! Prata om preventivmedel, diskutera vettiga onanitips och ta reda på varandras menscyklar. Och har du ingen du vill snacka med, maila mig på carowikbrocarlen@gmail.com. Jag mailar gärna om frågor som rör fittan. 
- dessa fina personer var några som var med i går. Fridah hann gå hem innan vi gick vidare :((